Uw partner voor tuinbestrating en tuinaanleg in Baarn

Woont u in Baarn en zoekt u professionele hulp bij het aanleggen en bestraten van uw tuin? Wij komen graag bij u langs om u het werk uit handen te nemen. Bij BOWA-bestratingen blijven wij altijd binnen de perken. Wij zijn een gedreven en enthousiast bedrijf en hebben een warm hart voor tuinaanleg en het verfraaien van dit belangrijke onderdeel van uw huis. Wij bespreken alle mogelijkheden vrijblijvend met u door, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Tuinbestrating en tuinaanleg zit ons in de vingers en wij zijn bekend met alle mogelijke vormen van sierbestrating, het benodigde graafwerk en de verschillende bestratingsmaterialen.

Wat doen wij?


 Waarom tuinaanleg en tuinbestrating bij BOWA-bestratingen?

Meer nog dan bij de meer gangbare vormen van bestrating vraagt tuinbestrating en tuinaanleg om creativiteit en vakkennis en is eigenlijk een vak apart. Wij zijn reeds vanaf 2001 actief op dit gebied en kennen de mogelijkheden, zijn bekend met de valkuilen en werken met de best mogelijke materialen en technieken. Wij zijn goed betaalbaar en geven een goede garantie op ons werk. Onze medewerkers zijn in het bezit van een VCA certificering en zijn medisch gekeurd zodat zij tot klasse T3 ook in vervuilde grond mogen werken.

 Opties tot inhuur:


  • Wij verhuren ook koppels stratenmakers
  • Machineverhuur met machinist

Meer weten?

Heeft u vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U bent van harte welkom. Wij maken graag een afspraak met u om uw wensen door te spreken en u een creatieve en betaalbare oplossing te bieden.

    Ontvang een vrijblijvende offerte

    Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor uw project?

    Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

    * Verplicht veld