Op zoek naar een partner voor uw straatwerk?

BOWA-bestratingen is gespecialiseerd in de aanleg van straatwerk. Wij dragen zorg voor een professioneel verloop van alle bestratingswerkzaamheden. Of het nu gaat om kleinschalige (herstel)projecten of een complete herinrichting van een bedrijventerrein of woonwijk, u kunt bij ons terecht. Wij pakken de zaken professioneel aan, hebben oog voor detail en zijn vanaf de offerte tot aan de oplevering van uw project volledig bij het werk betrokken. Wij nemen u alle zorg uit handen en zijn pas tevreden als u, de klant, dat ook bent.

Veiligheid staat voorop

Goed werk is ook veilig werk. Om uw projecten zo goed en zo vlug mogelijk uit te voeren, waarbij wij tegelijkertijd kunnen voldoen aan de wettelijke veiligheidseisen voor dit werk, maken wij gebruik van verschillende machinale hulpmiddelen. Zo beschikken wij bijvoorbeeld over een Knikmops en een Hunklinger stenenklem waardoor wij in staat zijn om goed en degelijk werk af te leveren volgens de geldende normen en regelgeving.

  • Wij verhuren ook koppels stratenmakers
  • Machineverhuur met machinist mogelijk

Stratenmakers in vervuilde grond

Onze straatmakers zijn medisch gekeurd en zodoende in het bezit van een geldig keuringsbewijs. Hierdoor zijn wij in staat om werkzaamheden te verrichten in vervuilde grond tot klasse T3. Indien u dit wenst kunnen wij ook voorzien in een DLP-er (deskundige leidinggevende projecten) zodat er aan alle voorwaarden van uw V&G plan (Veiligheid en gezondheid) voldaan kan worden.

    Ontvang een vrijblijvende offerte

    Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor uw project?

    Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

    * Verplicht veld