Uw specialist voor al uw stratenmakersprojecten in en rondom Soest.

Woont u in of rondom Soest en zoekt u een betrouwbaar en ervaren stratenmakersbedrijf, dan zijn wij u graag van dienst. BOWA-bestratingen is al vanaf 2001 actief in het vak en is inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf in de regio. Wij zijn bekend met alle aspecten van het vak. Of het nu gaat om de herinrichting van een bedrijventerrein, sierbestrating in uw tuin, het aanleggen van een fietspad of het onderhoud aan bestaande bestrating, wij kunnen het werk aan. Ook het gerelateerde werk, zoals bijvoorbeeld het grondwerk voor rioleringen of aanbouw-afgravingen, wordt door ons uitgevoerd. Wij werken voor bedrijven, gemeentes en particulieren.

Waarom stratenmakers van BOWA-bestratingen?

Bestrating is een ambacht. Bij het bestraten moet er rekening worden gehouden met een grote verscheidenheid aan details, zoals het leggen van de juiste fundering, het type stenen dat gebruikt moet worden en een goede afwatering. Ook is het belangrijk dat de bestrating goed in de omgeving past. Daar is ervaring en kennis voor nodig, en een grote dosis enthousiasme. Echt vakwerk straalt en het is ons doel u dat te bieden.

Wat doen wij?


Goed om te weten

Al onze medewerkers zijn in het bezit van een VCA certificering en zijn medisch gekeurd zodat zij tot klasse T3 ook in vervuilde grond mogen werken.

Bij BOWA-bestratingen verrichten wij ook de benodigde onderhoudswerkzaamheden. (Verzakkingen, loszittende stoeptegels, aanslag enz.)
Alle gerelateerde grondwerkzaamheden worden ook door ons verricht:

 • Aanbouw afgravingen
 • Vijverbouw/ontworteling
 • Rioleringswerkzaamheden
 • Ook voor ontstoppingen kunt u bij ons terecht

  Ontvang een vrijblijvende offerte

  Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor uw project?

  Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

  * Verplicht veld