Het leveren en veilig ingraven van trampolines

Wij leveren de kwalitatief hoogwaardige InGround trampolines van Berg Toys en graven deze veilig voor u in, zodat u en uw kinderen optimaal plezier kunnen hebben. De InGround trampoline biedt een unieke en ruimtebesparende oplossing en wij kunnen de trampoline zó voor u ingraven dat deze zoveel mogelijk uit het zicht blijft en op esthetische wijze in uw tuin geïntegreerd wordt.

Berg Toys trampolines: De enige trampoline geschikt om te worden ingegraven.

De trampolines van Berg Toys zijn extra veilig omdat ze helemaal door ons worden ingegraven en dus dicht bij de grond zijn. Eventuele valpartijen zijn dus veel minder ernstig dan bij een hoge trampoline. Ook wordt een lage trampoline doorgaans veel meer gebruikt dan een niet ingegraven trampoline. Een ingegraven trampoline is veel toegankelijker en wordt sneller gebruikt. Wij graven onze trampolines altijd zo in dat dit niet ten koste gaat van de uitstraling van uw tuin.

Waarom trampoline springen?

Op het eerste gezicht denkt u misschien dat trampoline springen alleen iets is voor de kinderen, maar dat hoeft helemaal niet. Met een door ons ingegraven trampoline van BERG InGround Champion Grey heeft u niet alleen plezier, maar werkt u op een effectieve manier aan uw gezondheid en uw conditie.  Er wordt zelfs gezegd dat trampoline springen 68% effectiever is dan joggen. Wij verrijken uw tuin graag met een prachtige, ingegraven trampoline. Vraag ons naar de mogelijkheden.

    Ontvang een vrijblijvende offerte

    Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor uw project?

    Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

    * Verplicht veld