Uw specialist voor al uw stratenmakersprojecten in en rondom Amstelveen.

Ons bestratingsbedrijf is werkzaam in Amstelveen en omstreken en wij willen u graag van dienst zijn bij uw stratenmakersproject. U kunt bij ons terecht als particulier ofwel  bedrijfsmatig en wij werken regelmatig voor de overheid. Wij zijn reeds jaren actief in het vak en kunnen u dankzij onze ervaring kwaliteit leveren tegen een scherpe prijs. Heeft u slechts een kleinschalig project, ook dan bent u van harte welkom. Alle mogelijke projecten en haar gerelateerde grondwerkzaamheden worden door ons vakkundig en snel uitgevoerd.

Waarom stratenmakers van BOWA-bestratingen?

Als een stoep of straat niet goed gelegd is, of er zijn verzakkingen, dan wordt het direct duidelijk waarom het beroep stratenmaker belangrijk is. Een stratenmaker is dan ook een vakman met kennis van zaken, en die kennis is bij ons in huis. Al onze medewerkers zijn goed geschoold en kunnen elke klus aan. In nauw overleg met u gaan we voor u aan de slag en zijn wij pas tevreden als u dat ook bent.

Wat doen wij?


Goed om te weten


 • Wij beschikken over onze eigen machines (knikmops, mini-shovel, stenenklem enz.) Het is ook mogelijk machines met machinist in te huren
 • Al onze medewerkers zijn in het bezit van een VCA certificering en zijn medisch gekeurd zodat zij tot klasse T3 ook in vervuilde grond mogen werken.
 • Bij BOWA-bestratingen verrichten wij ook de benodigde onderhoudswerkzaamheden.(Verzakkingen, loszittende stoeptegels, aanslag enz.)

Gerelateerde grondwerkzaamheden:


  Ontvang een vrijblijvende offerte

  Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor uw project?

  Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

  * Verplicht veld