BOWA-bestratingen: tuinbestrating en tuinaanleg in Hilversum en ‘t Gooi

Bent u op zoek naar een ervaren tuinbestratingsbedrijf in Hilversum of in de regio van  ‘t Gooi? Bij BOWA-bestratingen kunnen wij al uw tuinprojecten aan. Tuinaanleg en tuinbestrating liggen ons na aan het hart, want dit zijn in het bijzonder de projecten waar creativiteit en vakkennis voor gevraagd worden. Wat is er op dit gebied tenslotte leuker dan u te helpen bij het aanleggen van uw droomtuin?
Ons bedrijf is bekend met alle mogelijke vormen van sierbestrating; wij verrichten het benodigde graafwerk zoals ophogen of afgraven en werken snel en efficiënt en proberen zo de overlast voor u tot een minimum te beperken.

Wat doen wij?


Waarom tuinaanleg en tuinbestrating bij BOWA-bestratingen?

Vanzelfsprekend gaat het bij het aanleggen van een tuin in de eerste plaats om uw wensen. Wij proberen ons volledig te richten naar uw ideeën en bespreken met u graag de mogelijkheden. Doordat wij zo lang in het vak zitten en met vele verschillende situaties te maken hebben gehad kunnen wij u vaak prachtige oplossingen bieden waar u zelf misschien niet eens aan gedacht had.

 • Onze medewerkers zijn in het bezit van een VCA certificering en zijn medisch gekeurd zodat zij tot klasse T3 ook in vervuilde grond mogen werken.
 • Ervaring met alle gangbare materialen en technieken.
 • Goede garantie.
 • Wij verhuren ook koppels stratenmakers
 • Machineverhuur met machinist mogelijk
 • Scherp geprijsd

Meer weten?

Tuinaanleg en tuinbestrating is een vak apart en wij delen onze kennis graag met u. Heeft u vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

  Ontvang een vrijblijvende offerte

  Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor uw project?

  Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

  * Verplicht veld