De specialist op het gebied van sierbestrating

Sierbestrating kan worden toegepast op velerlei gebied. Zo kan bijvoorbeeld het straatwerk in uw tuin de aanblik van het geheel op een verrassende en aangename manier verrijken. Of het is mogelijk een bepaald logo in uw stenen te verwerken waardoor u een speciale sfeer kweekt.
Bij BOWA-bestratingen zijn wij op dit gebied uiterst deskundig en creatief en kunnen wij, in nauwe samenwerking met u, sierbestrating aanleggen waar u nog jarenlang plezier van zult hebben. Doordat wij al jarenlang werkzaam zijn op dit gebied hebben wij uitstekende contacten met de diverse leveranciers van bestratingsmaterialen en kunnen wij u de materialen daarom tegen zeer scherpe prijzen leveren.

Wat wij doen

 • Sierbestrating in al haar vormen
 • Onderhoud (reinigen straatwerk, impregneren en opnieuw voegen)
 • Afvoeren van uw huidige bestrating
 • Leveren en aanleg/plaatsing tuinverlichting en schuttingen
 • Wij verhuren ook koppels stratenmakers
 • Machineverhuur met machinist mogelijk

Wij werken snel en effectief

De ervaring leert dat wanneer u als klant uiteindelijk heeft besloten om bijvoorbeeld over te gaan tot een herinrichting van uw tuin, u dit het liefst zo snel mogelijk verwezenlijkt wilt zien. Dat begrijpen wij heel goed en onze organisatiestructuur is er op ingericht dat wij u zo snel mogelijk van dienst kunnen zijn. Dit beperkt de overlast voor u tot een absoluut minimum, waarbij de kwaliteit van het werk op geen enkele manier in het gedrang komt.

  Ontvang een vrijblijvende offerte

  Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor uw project?

  Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

  * Verplicht veld