Uw stratenmakersbedrijf in Loosdrecht sinds 2001 

 BOWA-bestratingen is een stratenmakersbedrijf gevestigd in Loosdrecht. Al sinds 2001 is BOWA-bestratingen de juiste partner voor het vakkundig laten uitvoeren van bestratingswerkzaamheden. Of het nu gaat om een complete herinrichting van een bedrijventerrein, de aanleg van een tuin of onderhoudswerkzaamheden aan reeds bestaande bestrating: BOWA-bestratingen staat voor u klaar, van begin tot eind. Naast de aanleg en het onderhoud van bestratingen verzorgt BOWA-bestratingen ook graaf- en grondverzetswerkzaamheden en aanleg en onderhoud van riool en hemelwaterafvoer.

Wij zijn in 2001 als kleine ondernemers begonnen, maar zijn inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd stratenmakersbedrijf in de regio en werken met zes vaste medewerkers. Er zijn eigenlijk geen stratenmakersprojecten waarbij wij u niet van dienst kunnen zijn. Sierbestrating, straatmeubilair, het aanleggen van fiets-en voetpaden of het herindelen van bedrijfsterreinen en parkeerplaatsen. Of het nu om een ingewikkeld en uitgebreid project gaat of om een eenvoudige klus, wij doen het graag.

Maar wij doen meer dan het stratenmakerswerk alleen. Heeft u hulp nodig bij het aanleggen van uw tuin, het ophogen van grond of het uitgraven voor het leggen van kabels of voor een goede riolering of een aanbouw?
U kunt bij ons terecht.

Focus op kwaliteit en klanttevredenheid

De beste reclame voor ons bedrijf is een tevreden klant. Het leveren van kwaliteit vraagt ervaring, kennis en een goede werkethiek en alleen door ons voortdurend weer in te zetten met een hart voor het werk kunnen wij u die kwaliteit garanderen.
Goede communicatie tussen u als klant en ons bedrijf is een onmisbaar element voor een goed eindresultaat. Bij uw project heeft BOWA-bestratingen daarom voor elke fase van uw opdracht één vaste contactpersoon waarmee u snel en duidelijk ter zake kunt komen.

Goed om te weten

Bij BOWA-bestratingen zijn al onze medewerkersgoed geschoold en zijn allemaal in het bezit van een VCA certificering, wat wil zeggen dat wij veilig werken en de regelgeving omtrent veiligheid en gezondheid nauwgezet in acht zullen nemen.
Teven kunt u bij ons koppels straatmakers of grondwerkers inhuren die met alle gebruikelijke gereedschappen bij u langskomen.
Ook het verhuur van machines met machinist is mogelijk. (Knikmops 100 minishovel en of Takeuchi TB210R minigraver )

    Ontvang een vrijblijvende offerte

    Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor uw project?

    Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

    * Verplicht veld