Rioleringswerken laten verrichten

BOWA-bestratingen helpt u met de aanleg van een nieuw riool en/of het herstellen van de huidige riolering. Wanneer u een probleem heeft met uw riool of hemelwaterafvoer kunnen wij snel ter plaatse zijn om dit gedegen en goed voor u op te lossen. Maar ook voor de aanleg van een nieuw riool en/of aansluitingen op het hoofdriool bent u bij BOWA-bestratingen aan het juiste adres. Wij leveren scherpgeprijsde PVC materialen en allerhande putten en kolken voor uw afwatering.

Er wordt tegenwoordig vaak voor gekozen om het hemelwater af te voeren via de grond en het niet door te sluizen naar het riool. Wij kunnen zonder probleem infiltratievoorzieningen zoals een geboorde infiltratie of infiltratiekratten voor u aanleggen.

Rioleringswerkzaamheden in vervuilde grond

Onze grondwerkers zijn medisch gekeurd en zodoende in het bezit van een geldig keuringsbewijs. Hierdoor zijn wij in staat om grondwerkzaamheden te verrichten in vervuilde grond tot klasse T3. Indien u dit wenst kunnen wij ook voorzien in een DLP-er (deskundige leidinggevende projecten) zodat er aan alle voorwaarden van uw V&G plan (Veiligheid en gezondheid) voldaan kan worden.

    Ontvang een vrijblijvende offerte

    Bent u ge√Įnteresseerd in de mogelijkheden voor uw project?

    Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

    * Verplicht veld