Uw specialist voor al uw stratenmakers projecten in Hilversum en ‘t Gooi.

Wij zijn sinds 2001 actief in het vak en ons bedrijf is een uiterst ervaren en gedreven stratenmakersbedrijf. Ons kantoor is gevestigd in Loosdrecht, maar wij werken in de hele regio van ‘t Gooi. Of het nu gaat om de herinrichting van een bedrijventerrein, sierbestrating in uw tuin, het aanleggen van een fietspad of het onderhoud aan bestaande bestrating, wij kunnen het werk aan. Het maakt ons hierbij niet uit of het om een grote klus gaat of om een relatief eenvoudig karwei. Wij nemen iedere uitdaging maar wat graag aan. Onze goed geschoolde en enthousiaste medewerkers zullen er alles aan doen om u tevreden te stellen.

Waarom stratenmakers van BOWA-bestratingen?

Bestrating is nog altijd een ambacht. Voor het leggen van een goede en degelijke bestrating die jarenlang mee kan is vakkennis en ervaring nodig, en een gezonde dosis enthousiasme en dat zijn de dingen die wij meenemen in uw project.
Echt vakwerk straalt en het is onze drijfveer om werk te leveren waar niets op aan te merken valt.

Goed om te weten

Onze medewerkers zijn in het bezit van een VCA certificering en zijn medisch gekeurd zodat zij tot klasse T3 ook in vervuilde grond mogen werken. Onderhoud aan uw straatwerk is belangrijk en betreft zaken zoals slechte drainage, loszittende stoeptegels of allerlei soorten aanslag. Bij BOWA-bestratingen verrichten wij alle gevraagde onderhoudswerkzaamheden doeltreffend en vlot.

Wij verrichten ook alle gerelateerde grondwerkzaamheden:

 • Aanbouw afgravingen
 • Vijverbouw/ontworteling
 • Rioleringswerkzaamheden
 • Ook voor ontstoppingen kunt u bij ons terecht.

Opties tot inhuur:


 • Wij verhuren ook koppels stratenmakers
 • Machineverhuur met machinist mogelijk

  Ontvang een vrijblijvende offerte

  Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor uw project?

  Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

  * Verplicht veld